lauantai 16. tammikuuta 2010

Hazardi hommista vaan

Eilen osoittaa mätkäytin suosioni anabolista Halmetta kritisoineelle Hazardille.
Kävin liittymässä Hazardin fanclubiin facebookissa. Kommentissa kehaisin, että kirjoitus oli niin hyvä, että ihan pienvittuilijalla kävi kateeksi.
Tästäkös joku metsiemme mies oli riemastunut ja lähetti minulle s.postin, jonka perusteella miekkonen tuntee hyvin jopa isovanhempani.

Kommentin älykkyys ei pilviä kyllä hiponut. Ja mistäköhän se taas kertoo?
No, junaa seuraavat junaan sopivat vaunut.

Itse asiassa on niin, että en niinkään arvosta Hazardin tekstin sisältöä, vaan sitä, että asiat sanotaan suoraan.
Tämän blogin lukijat sen varmaan tietävätkin.

Jotta en tuhlaa hyvää vastausta pelkästää tuohon onnettomaan kommenttiin, niin tässäpä kirjoittamani vastaus (alkua lukuun ottamatta):

"Helvetin huonoa esimerkkiä antavat nämä anaboliset tyypit nuorille.
Kun on vielä sattunut, että aineiden käyttäjät ovat pärjänneet urheilussa ja bodauksessa ja päässeet ihan Arnoldin malliin kuvernööriksi asti, niin moni haluaa samalle uralle.
Ite harrastan kilpakädenvääntöä ja joskus raskaissa sarjoissa näkee näitä paisuneita tyyppejä. Ja tietysti muutama pienempi Venakko on jäänyt niistä kiinnikkin. Ei kyllä heru sympatian tippaa noille tyypeille, jotka aineiden käytöllä pilaavat koko lajin mainetta.

Ei mulla mitään Halmetta vastaan ole, mutta sitä vastaan on, että asioiden oikeaa puolta ei kerrota. Ja muutenkin se, että lehdissä ei enää ole juttuja, jotka oikeasti jakavat mielipiteitä ja herättävät keskustelu.
Tämä juttu herätti ja siitä voi olla montaa mieltä, mikä on sika hyvä juttu. Oli sitten mitä mieltä tahansa itse asista.
Lisää tällaisia juttuja, vaikka sitten Halmeen puolesta, kunhan pölyt karisee."

Ei kommentteja: