lauantai 22. marraskuuta 2008

Hallita uutisia=hallita maailmaa

Tänään teksti-TV:ssä (22.11.08) oli uutinen. Ihan tavallinen juttu, jollaisia singahtelee medioissa tuon tuostakin ilman, että niihin edes kiinnittää sen suurempaa huomiota:


"Lentokone terroristi sai surmansa Pakistanissa!

Matkustajalentokoneiden räjäytysyrityksistä epäilty brittiläis-pakistanilainen Rashid Rauf on saanut surmansa yhdysvaltalaisjoukkojen ohjusiskussa Pakistanissa. Pakistanin Pohjois-Waziristanissa tehty ohjusisku surmasi myös egyptiläisen militantin ja kolme muuta ihmistä.

Isku tehtiin miehittämättömillä sotilaslentokoneilla. Asiasta kertovat pakistanilaiset televisiokanavat.

Pakistanin sisäministerin mukaan Rauf kuului terroriverkosto al-Qaidaan ja hänellä on yhteyksiä Afganistaniin. Hänen epäillään osallistuneen salahankkeeseen usean Britanniasta Yhdysvaltoihin matkaavan lentokoneen räjäyttämiseksi nestemäisillä räjähteillä Atlantin yllä vuonna 2006.

Epäilyt johtivat lentomatkustajien nestemäisiä käsimatkatavaroita koskeviin rajoituksiin."


Ei mikään ihmeellinen uutinen tosiaan. Kaikkihan tietävät, että turbaanipäät hautovat jatkuvasti ja ikuisesti viattomien länsimaiden tuhoa...ja varsinkin demokratian riemuvaltiaiden amerikkalaisten, jotka hyvää hyvyyttään tahtovat levittää ilosanomaansa kaikkiin maihin, joissa on öljylähteitä.
Viattomat amerikkalaiset tappavat aina vain aiheesta.
Kaikki amerikkalaisia vastustavat ovat terroristejä, eivät vihollissotureita, eivätkä varsinkaan vapaustaistelijoita.
Joskus aikoinaan pienen autonomisen Suomen Eugen Schauman ampui kenraalikuvernööri Bobrikovin ja sitten itsensä. Itsemurhatappaja on meille sankari. Venäläistämisen vastustaja. Mitä mahdettiin Venäjällä ajatella tuosta sankariteosta. Entäpä jos tuo olisi tapahtunut nykypäivänä ja Schauman olisi ollut Irakilainen, joka olisi ampunut amerikkalaisten joukkojen komentajan, koska vastusti amerikkalaistamista.
Uutisena olisi:
Itsemurhaterroristi tappoi yhdysvaltojen Irakin joukkojen komentajan!

Mietitäänpä hetki tuota teksti-TV:n uutista toisin päin:
Jospa Pakistanilaiset olisivat anpuneet ohjuksella kuoliaaksi amerikkalaisen, jota oltaisiin epäilty pommi-iskun suunnittelusta, vaikka Iranin ydinvoimaloita vastaan tai jota olisi epäilty vakoilusta tai epäilty mistä vain sellaisesta, mitä Yhdysvallat tekee maailmalla kaiken aikaa. Ja jos siinä samassa ohjusiskussa olisi kuollut neljä muuta ihan sivullista eurooppalaista.
Tuskin otsikkona olisi ollut: Amerikkalainen terroristi kuoli Pakistanissa!

Ei kommentteja: