tiistai 29. joulukuuta 2009

Kas, piiloon pedofiilit käy

MTV3:n teksti-tv:ssä oli mielenkiintoinen juttu:
"Pedofiiliskandaali järkyttää lestadiolaisseurakuntaa
29.12.2009 00:26

Lestadiolaisen maallikkosaarnaajan epäillään käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen kymmeniä lapsia vuosikausia, kirjoittaa sanomalehti Österbottens Tidning.

Miehen uhrit olivat nuoria poikia.

- Sain tietää tapahtuneesta pari kolme viikkoa sitten, sanoo rauhanyhdistyksen edustaja lehdessä. Hänen mukaansa asia tutkitaan perin pohjin.

Österbottens Tidningin mukaan miehen käyttäytyminen paljastui varhaisessa vaiheessa. Hänen kotiseurakuntansa jäsenet kuitenkin pimittivät väitetyt rikokset, joten mies pystyi jatkamaan toimintaansa kuolemaansa asti, lehti kirjoittaa. Mies kuoli 1980-luvulla.

Poliisi vahvistaa Österbottens Tidningille, että epäillyistä hyväksikäytöistä on tehty rikosilmoitus. Poliisin mukaan tapauksia, joissa epäilty on kuollut, on kuitenkin erittäin vaikea selvittää.

(MTV3 - STT)"

Asia on sikäli erittäin "ajankohtainen" minulle, sillä se liippaa läheltä seuraavan kirjani aihekenttää.
Eli lyhyesti sanottuna, helvetiin sisäänpäin lämpenevät ja paskan tärkeät uskonnon taakse piiloutujat.
Ihan lähipiiristäkin on tällainen samanmoinen tapaus tiedossa.
Ukko tappoi vaimon pölyimurin johdolla ja kavalsi postista rahaa pariin otteeseen. Lahkon suojissa rellesti. Jos ei olisi jäänyt kiinni postiryöstöstä, niin murha olisi jäänyt tuomitsematta.

Ja kuinka paljon näitä tapauksia on tekopyhien uskovaisten liinavaatteissa piilossa?
Nämä tapaukset ovat vain se kuuluisa kliseinen jäävuoren huippu.
Näissä porukoissa katsotaan läpi sormien poikien hanuriin vetoa siinä missä tyttöjen raiskauksia ja vaimojen turpaanvetoja.
Sisäsiittoisen kunnian säilyttäminen on kaikkea tervettä moraalia ja kunniallisuusuutta ylempänä. Mitäpä maallisesta moraalista, kun vasta taivaassa ne palkinnot jaetaan.
Särjetyt sielut ja raiskatut mielet eivät paljoa paina. Miksi jenkkien raamattuvyöhykkeellä kukoistaa pornoteollisuus ja teiniäitiys? Miksi katoliset papit käyttävät hyväkseen kuoripoikia? Olisikohan niin, että kaikenlainen paskan tärkeä kiihkoilu uskonnolla vain lisää lieveilmiöitä.

Sen pituinen se ja kohta suuntaan kotiin, lämmitän saunan ja otan muutaman iltakaljan, ilman turhia tärkeilyjä.

Ei kommentteja: